LS1LT1 Forum banner

1 - 20 of 31 Posts

·
Registered
Joined
·
4,228 Posts
Discussion Starter #1
Hey i probably put this in the wrong place so im sorry but i was just wondering what you guys have ran your stock LS1 to (in the 1/4).
I ran a 13.4 in a Z28 sixspeed a while back and just wanted to know how the rest of you did.
 

·
Registered
Joined
·
253 Posts
I ran 14.0 @ 99mph stock back in 1997.
 

·
Registered
Joined
·
145 Posts
when the SS was totally stock, I got a best of 12.94 @110.xx w/2.07 60'. Although, I did have the air filter removed. Anyways, a few of the members here can verify it. The car ended up going 12.66 @112.xx on a 2.00 60', with nothing more than a lid, cutout, and free mods. That was an 8.20 in the 1/8 mi, which on the next pass, I cut a 1.97 60', went 8.17 in the 1/8, and missed 4th. :( Never got another crack at beating those times before the heads/cam/intake/exhaust/etc..
 

·
Registered
Joined
·
166 Posts
I ran a consistent 13.3,but my best ever stock was 13.17 on street tires. I went 12.98 on slicks.
 

·
Founder
Joined
·
7,472 Posts
Totally stock my car ran 14.2 @ 98 first time ever to the track, but I had broken a bolt on the exhaust manifold where it bolts to the y pipe the night before and so I had a slight exh leak.

The next time I went back was with a K&N, smooth bellows and a dynomax ultraflow in place of the stock muffler and it did 13.8 @ 100.3
 

·
Registered
Joined
·
482 Posts
When I got the car 7 years ago it was stock except for an open element air cleaner and removed cat. It ran [email protected] all day. That was a 305 LG4/700r4/3.23 open car.

So far I have shaved 3.9 seconds off and added 29mph.:D
 

·
Registered
Joined
·
138 Posts
i ran my beretta when it was stock.... 16.7 @ 83 mph. nothing impressive. i put a cone filter on it a full exhaust, learned how to shift and got my launching down and got a 16.3 @ 86.... still not impressive. lol
 

·
Registered
Joined
·
330 Posts
I had a brand new 99 Trans Am for a short while. Had NEVER been on a dragstrip before, had NEVER owned a manual tranny car before.

After a month of ownership, went to Sears Point: Resulted in a [email protected] on my third ever run with a 2.17 short time, with about 1K miles. Then in January that year, went to Sacramento Speedway and went [email protected] on a 2.14 short time. This was with a 100% stock 99 car, paper air filter and Eagle GS-A tires.

Closest to stock I've ever run my black car was with a K&N CAI and B&M Ripper with WS6 wheels and SZ50 tires and a flowbastard muffler. Resulted in a [email protected] with a 2.22 short time at Sacramento Speedway in the dead of summer. A year and a half later with only the addition of a new clutch and hypertech coil and a gutted cat, went [email protected] on a 2.14 short time at Atco Raceway.
 

·
Registered
Joined
·
166 Posts
.

14.3 Bone stock...........and i mean BONE stock no mods.....did not even let air out of the tires.
Now I have the base line. :thumbsup:
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Never ran BONE stock. But did run with lid and FRA. Ran 13.3 @ 108 with a 2.16 60' on a 90* day with 80%+ humidity. 2002 M6 Z28 with GSCs. Second run in my life. No burnout or anything.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
i have a 96 z28 6spd that as far as i know is stock,the intake was stock and so was the exhaust .a week after buying it all i did was pull the muffler off and i was running consistantly 13.40 - 13.60 all day at the track. i was just wondering if that seems weird to anyone becuz i was told the best a stock lt1 can run was 14.00.
 

·
Registered
Joined
·
27 Posts
The time slip sez:
60'........2.107
330.......5.821
1/8.......8.818
MPH......82.97
1000.....11.348
1/4.......13.492
MPH......105.34

This was on stock RS-A tires (2.73 gears) @ Firebird in Phoenix. Temp was around 85* and DA was around 2600'. Car had Volant lid and I had put on a QTP electric cutout which was open.

When I get the headers (1 3/4 QTP's) and gears (3.73's) on I hope to see 12's with sticky tires.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
I ran a 13.81 @100.96 when there was about 2k on it, untouched..I went back to the track and took out the 1 10mm bolt (not much easier than that!) and headlight (D/S) came out (Factory air intake sits right behind it?? why I can't figure it out either) but the car now has 2800mi on it and it ran a 13.68 @102.37 & more importantly ran 2 13.7's a .70 & .72 over 102mph and 5!!! 13.8's, this car is only getting faster w/age! 60's are horrible 2.09 2.13 when I ran the .81 it was down to 2.06 & 2.02...Almost there!! this from a car that was supposed to be a "mid" 14sec car!!! we have numerous GXP's in the 13's already, so far no mods that make a difference are available (only K&N drop in) but I'm still runnin AC/Delco!! car is 3805lb W/Driver :lol:
Slip
60' 2.095
....330' 5.779
.....1/8 8.838 @80.36
....990' 11.398
.....1/4 13.685 @102.37
 

·
Less than 8 cylinder Moderator
Joined
·
4,979 Posts
The car had a K&N panel in it when I bought it. Best I did in August down at Cecil County was a 14.38 with the headlight in and a lil wheel spin.
 
1 - 20 of 31 Posts
Top