LS1LT1 Forum banner
1 - 19 of 19 Posts

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey everyone I need some help. I have a fuel problem. My lt1 runs real rich at a idle and lean at half throttle I've put new 02s in I've checked just about everything I can think of. One thing I found but don't know if it could make tis happen is my fuel presure is only 32 psi I've orderd a new one. Have not got it yet could this be the problem thanks for any info I can get
 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #7 ·
I have orderd a new fuel pump and the MAF is 67 kpa at idle. I'm getting the 32 psi off the regulator. I have had 2 tunes done on it and the tuner is tellin me I'm rich at idel and lean at wot so he tells me that its a bad fuel pump I realy don't c how that can make it do what it is doing it is.
 

·
Whistles go Whoooooooooo
Joined
·
16,470 Posts
Sounds like a bad fuel pump...

You verified the fuel reg is not leaking? And no injectors are stuck open?



 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #14 · (Edited)
I do have a fuel presure guage but it hooks up to the to the schrader. Is there a adapter that I need to get? What should the pressure be out of the pump. The high and low. I do see it will not hold presure it bleeds down when u have the key off. I did just picked up a rebuild kit for my aeromotive regulator
 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #16 ·
I can smell raw fuel and I've used data master and u can see it the LTerm and STerm cells I will try and post it on here so u can see what I'm talking about has any one tuned the own cars on here I'm thinking of trying I've had two tuners try and they tell me its the fuel pump I just don't c how that a pump could do this
 
1 - 19 of 19 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top