LS1LT1 Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
41 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Request some info, please.
I dynoed the car on Friday. It seems to be a "tad" low. Maybe ya'll can give me some advice. Here are the car and mods:
94 Impala SS, LT4 hotcam kit (full cam kit), mild P&P heads (1.94/1.55), 30# inj, p&p MAF, 52mm TB, LT headers, LT4 km, SLP CAI, A4 w/ 2400 stall, 3.08 gears, PCMforless tune.

[email protected]
[email protected]
AFR steady @ 13.8
 

·
Chris89gta
Joined
·
727 Posts
Need to get that A/F down IMO. A little lean for my liking. I try to stay in the 13.1 to 13.3 range. Thats not that bad IMO. You might be able to get up in the 330 range w/ the heads... Some cars are just hotter than others...
 

·
Founder
Joined
·
7,472 Posts
Yeah that's too lean. Also put a stock maf back on it as ported mafs are too unpredictable.
 

·
Registered
Joined
·
1,248 Posts
Yah the new maf was a waste. But its an auto auto's suck power for the mods you have with such a little cam that sounds about right.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
302rwhp is very respectible for those mods, richen the mixture and it may be a little more. That car would stomp any Hemi Chrysler 300C, or most any other car for that matter. Sounds like a real nice ride you have.
 

·
Registered
Joined
·
1,190 Posts
the whole story does not appear to be here...

you running thru cats?
what kind of exhast?
 

·
Registered
Joined
·
41 Posts
Discussion Starter · #7 ·
I have LT's with no cats and 2 1/2 all the way out through very old and empty flowmasters. (basically straight pipes)

Here's a copy of the dyno. Unfortunately, he had mph instead of rpm. But all pulls were from 3k to 6100.

 
1 - 7 of 7 Posts
Top