coolant sensor help - LS1LT1 Forum : LT1, LS1, Camaro, Firebird, Trans Am, Engine Tech Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 11-07-2009, 01:57 AM Thread Starter
Regular Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 121
 
coolant sensor help

What can a bad coolant tempareture sensor cause on my car im getting bad fuel mile and bad like carbon smell if know what i mean and also car feels like doesnt have so great of performance and radiator fans come on when car is cold also
bigrick2324 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 11-07-2009, 02:24 AM Thread Starter
Regular Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 121
 
no sir and with my car does it have two coolant temp sensors i see the one right next to the thermostat or is that the only one.
bigrick2324 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 11-08-2009, 07:07 PM Thread Starter
Regular Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 121
 
its 1995 camaro and a 3.4l i found the right one changed it and it help but it still when accelerate and doesnt idle very good i mean its not the worst but it doesnt want to work just right. Does anyone know how many ohms there should be at closed and then open throttle for the throttle position sensor thanks guys.
bigrick2324 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the LS1LT1 Forum : LT1, LS1, Camaro, Firebird, Trans Am, Engine Tech Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome