LS1LT1 Forum : LT1, LS1, Camaro, Firebird, Trans Am, Engine Tech Forums - Search Results
Advanced Search
Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Steve Dzudz
Forum: LT1 | LT4 | L99 Engine Tech   05-30-2019, 12:37 PM
Replies: 7
Views: 241
Posted By Steve Dzudz
So Yesterday I started it and let it run, ran for...

So Yesterday I started it and let it run, ran for a while then stalled out. Started right up no issues. The oil gauge wasn't working. Later on I tried again, no stall, oil gauge WAS WORKING??

So...
Forum: LT1 | LT4 | L99 Engine Tech   05-29-2019, 11:55 AM
Replies: 7
Views: 241
Posted By Steve Dzudz
Here is the picture of the Battery gauge with the...

Here is the picture of the Battery gauge with the car running.

My oil gauge doesn't move while the car is idling or when I give it gas either.
Forum: LT1 | LT4 | L99 Engine Tech   05-27-2019, 02:25 PM
Replies: 7
Views: 241
Posted By Steve Dzudz
I still didn't see how to delete, I am hoping an...

I still didn't see how to delete, I am hoping an Admin will move it for me (Please). I haven't seen any vacuum leaks or lines off. Also there are no engine lights on the dash.

Thank you
Forum: LT1 | LT4 | L99 Engine Tech   05-27-2019, 11:18 AM
Replies: 7
Views: 241
Posted By Steve Dzudz
I posted in the wrong area, Sorry. I don'y know...

I posted in the wrong area, Sorry. I don'y know how to move the post.
Forum: LT1 | LT4 | L99 Engine Tech   05-27-2019, 11:15 AM
Replies: 7
Views: 241
Posted By Steve Dzudz
starts,stalls,starts, stalls

OK folks, looking for some advice.
I have a 97 Trams Am, with about 60,000 kms on it. In the last year I changed the ICM, Fuel pump, coil, crank sensor, ignition relay and fuel filter. Saturday...
Forum: General Tech   08-14-2018, 10:46 AM
Replies: 11
Views: 531
Posted By Steve Dzudz
Should have spent your money on the $70 pc based...

Should have spent your money on the $70 pc based oscilloscope. I'm betting you'll have no low resolution pulse or a deformed waveform of the pulse. And keep in mind that if both low & high res pulses...
Forum: LT1 | LT4 | L99 Engine Tech   08-13-2018, 02:42 PM
Replies: 2
Views: 415
Posted By Steve Dzudz
Can't get it started

Hey guys I'm hoping someone can help. I have a 97 Trans Am with only 60,000kms on it. Wen I was driving home Friday afternoon after an hour drive it seemed to shift kind of weird between 1st and...
Forum: General Tech   08-13-2018, 01:01 PM
Replies: 11
Views: 531
Posted By Steve Dzudz
Well I changed the crank sensor. Which is in the...

Well I changed the crank sensor. Which is in the front of the motor not under the starter.

Changed the ignition control module too

Changed the fuel filter fuel comes out nice.

No codes...
Forum: General Tech   08-11-2018, 08:48 AM
Replies: 11
Views: 531
Posted By Steve Dzudz
Oh yea that was the only code that came up also....

Oh yea that was the only code that came up also. Thanks for the reply
Forum: General Tech   08-11-2018, 08:44 AM
Replies: 11
Views: 531
Posted By Steve Dzudz
Darn it I was really banking on that being the...

Darn it I was really banking on that being the issue. I bought a new one anyway and I'll put it in.
I have spark but it's weak. When the car would start the spark was great but after starting a few...
Forum: General Tech   08-10-2018, 11:04 AM
Replies: 11
Views: 531
Posted By Steve Dzudz
I think I've got it

I think I've got it
Forum: General Tech   08-10-2018, 12:29 AM
Replies: 11
Views: 531
Posted By Steve Dzudz
When it was running I had great spark then when...

When it was running I had great spark then when it was just turning over the spark was weak. One of my friends is suppose to bring his code reader over to see if we can get anything with that.
Forum: General Tech   08-09-2018, 08:46 PM
Replies: 11
Views: 531
Posted By Steve Dzudz
Thanks for the reply. I get the fuel pressure....

Thanks for the reply. I get the fuel pressure. But it was starting and staying running. Then after a few starts it wouldn't. I pulled the ICM and had it tested. They said it was fine. Now that I...
Forum: General Tech   08-07-2018, 07:40 AM
Replies: 11
Views: 531
Posted By Steve Dzudz
97 T/A starts then won't start

Hey guys I'm hoping someone can help. I have a 97 Trans Am with only 60,000kms on it.
Wen I was driving home Friday afternoon after an hour drive it seemed to shift kind of weird between 1st and...
Showing results 1 to 14 of 14

 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome