LS1LT1 Forum : LT1, LS1, Camaro, Firebird, Trans Am, Engine Tech Forums - View Profile: steveo
 

steveo steveo is offline

Regular Member

  Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 12
  1. Tinman59
    09-01-2016 11:59 PM - permalink
    Tinman59
    Steve I click on your Zip files and cant find them? I sure could use some help with this 4L80E install. Cant find the transmission perameters. maybe I have the wrong mask???
  2. bartman2
    03-16-2016 10:18 PM - permalink
    bartman2
    Hello Steveo, I installed your EEhack on my netbook with Win10 and it crashes every time after I hit connect with it hooked up on my 94 vette. I tried running it in compatibility mode as Win7 and it does the same thing. Bart
  3. barcelosd209
    08-25-2014 12:08 AM - permalink
    barcelosd209
    Hey steveo remember a couple months ago i was askin some questions about my 97 z28 camaro? How i wrecked my 94 firebird..i put the motor in my 97..i have it all hooked up and i turn the key and nothing...doesnt turn over..but gauges come on. Which ecm am i supposed to use? The 94 which is an obd1 or use the 97 which is an obd2. Keep in mind that im using wire harness from 94...i actually tried both computers and no action..do u have any insight for me? Im stuck and really confused why it wont run? Not sure if i have to reprogram a ecm and which one to use...thank u for any help or suggestions. ..id really appreciate it.
  4. terminal_crazy
    02-20-2014 05:08 PM - permalink
    terminal_crazy
    email me at [email protected].

    I've still got to get it running yet but have now got pretty everything i need to finish except time.

    Thanks
    Mitch
  5. beestoys
    02-07-2014 01:05 PM - permalink
    beestoys
    Yes
    Sorry didn't look at the date LOL. Got the latest def of you EE file that is rocking. I'll get it loaded with the changes. I still plan to have the widebands in in the next couple weeks. at that time I'll toy with disabling the transient table and the CCP and track how things react.
  6. LarsG
    12-31-2013 02:28 PM - permalink
    LarsG
    Hey Thanks for the help with my noise, I just uploaded the Video there Thanks
  7. youngson616
    10-21-2013 11:36 AM - permalink
    youngson616
    Hey steveo your very helpful and I thank you for that. I have a question for you. .

    I just removed my intake manifold off my z 28 lt1 and there's little pools of coolant inside in the pushrod chamber...any ideas?I also see that the throttle body has been bypassed but it doesn't look like it was done rightthe right side of the throttle body h as a hose going in from the radiator and the left side is capped
  8. BlackZ94
    07-10-2013 01:05 PM - permalink
    BlackZ94
    Hey man i made the thread about how my cars temp was acting weird and the fan wasnt turning on. Well i found that i have a none A/C Car from the factory. You told me to unplug the temp sensor in the water pump to see if the fan turns on. Well the fan did run when i started it. So if the ECM is signaling the fans and the wiring and relay are fine was just wondering what your 2 cents would be on why they wont turn on with the temp sensor plugged in. Thanks
  9. Kelly
    02-06-2013 06:17 PM - permalink
    Kelly
    STEVEO DON'T FORGET ME PLEASE! I really need you to make me 2 T top lock pawls is what they are called you know the silver piece!
  10. saskdan1
    01-14-2013 08:47 PM - permalink
    saskdan1
    hi steveo, I posted something and you responded. I want to talk with you more about my issues.

  About Me

  Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 11-25-2018 11:46 AM
  • Join Date: 02-10-2008
  • Referrals: 2

  Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2
  • 95ltx
    • 95ltx is offline
  • beaver50
    • beaver50 is offline

  Mentions

No results to display...

  Quotes

03-22-2018
09:30 PM - scarfache quoted steveo in post 93 LT1 -> something tuneable
Thanks for the response. Do...
02-28-2018
07:47 PM - Joshc04 quoted steveo in post Fans will not come on
i've seen ECM fan drivers s...
12-10-2017
09:24 PM - kris72079 quoted steveo in post car starts ONCE after flash
...hough it shouldn't Steveo, I was hoping you'd ...
06-26-2017
11:09 AM - steveo quoted cocobolo95 in post LT1 Running super rich surging
...eehack can compute a tune fo...
06-05-2017
12:02 AM - John Magana quoted steveo in post egr delete, a/c delete, air pump delete
don't use my robot tuner, j...
05-07-2017
04:57 PM - Syndacate quoted steveo in post Limping Stock Tune With Cam
a reasonable assumption, bu...
10:53 AM - steveo quoted Syndacate in post Limping Stock Tune With Cam
It'll def go lean with a cam w...
05-06-2017
03:37 PM - Syndacate quoted steveo in post Limping Stock Tune With Cam
I've just managed to get my...
04-27-2017
09:16 AM - mschmidt33 quoted steveo in post HELP! 94Z Lack of low end torque, hesitation, stumbling!
you have so many codes that...
02-06-2017
03:03 PM - hrcslam quoted steveo in post If you own an OBD1 LT1, you should have a data logger. Here's how....
... like Gary Doug and Steveo_ (among others), thi...
03:02 PM - hrcslam quoted steveo in post If you own an OBD1 LT1, you should have a data logger. Here's how....
one major thing has changed...
01-31-2017
09:24 PM - steveo quoted S.E.TxHeavyChevy in post Yet another fan issue, but unique.
Sorry, she's a 94 LT1 4L60 car, bone ...
11-05-2016
12:06 PM - BALLSS quoted steveo in post Lt4 Double springs?
the 'lt4 hotcam kit' valves...
02:27 AM - KW Baraka quoted steveo in post Lt4 Double springs?
the 'lt4 hotcam kit' valves...
11-02-2016
04:32 PM - Karl Nancy Koenig quoted steveo in post Engine making noises
you can do that in software...
11:15 AM - steveo quoted cocobolo95 in post Engine making noises
Removing a fuel injector connec...
09-13-2016
10:59 PM - 34c4 quoted steveo in post Which LT1 cylinders have highest EGT
it's a sequential injection...
06-08-2016
08:19 PM - jimmy21480 quoted steveo in post FREE TUNES! some tuned bins
people have been asking me ...
05-29-2016
05:25 PM - steveo quoted markfothebeast in post Fuel Injector Compatibility
Doesn't the PCM control the injecto...
05-18-2016
08:47 PM - steveo quoted RedHot95 in post EEHack Help
I work a crap schedule at wor...
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome